top of page

2015 - 2018


Onder leiding van: OnCampus

Toen ik ging studeren wilde ik blijven dansen, maar kon in Zwolle niets vinden naar mijn zin. Ik besloot zelf les te gaan geven met de oefeningen die ik wilde om mijn lichaam fit te houden. 

winterfeelings 2.jpg

Toverland

2022

De Fright Nights in Toverland! 12 dagen scaren en spelen.

Winter Feelings; een magische winterbelevenis!

 

 

 

red bandits.jpg

Slagharen

2022-2023

Productie van: Ainiba Entertainment

Onder leiding van: Paul

In de rol van: Valerie Hart

Slagharen, daar kun je veel beleven! Blaas samen met de bandieten de bank op en roof het goud, of vaar een rondje door het geheime clubhuis. Tot snel!

 

 

 

91wwG5QgvPL._AC_SY879_.jpg

La Vie Parisienne

Maart 2023

Productie van: OVW Muziektheater

Onder leiding van: Miranda Bolhuis

In de hoofdrol van: Gabriëlle

Met Miranda aan het roer ontstond er ruimte voor nieuwe kansen nieuwe stemmen. Ik was één van die stemmen en werd een van de hoofd- en zangrollen; Gabriëlle. Ontzettend veel geleerd en me enorm ontwikkeld. 

Foto: Online

 

Kaartverkoop: 

 

In samenwerking met: 

 

Nieuws: 

 

 

Ciske de Rat -cancelled-

November December 2021-22

Productie van: Muziektheater de Kanaalstreek

Onder leiding van: Ernst Paul en Ed Spanjerberg

In de rol van: Inspectrice Muysken; Understudy Grote Bet

Nadat Ciske een jaar was uitgesteld besloot ik toch auditie te doen, en leek het gezelschap positief te verrassen. De rollen waren al vergeven, maar door een afzegging kon ik toch mijn solo's zingen in de rol van Muysken. Ook kreeg ik het heugelijke nieuws dat de oorspronkelijke Grote Bet zwanger bleek te zijn, en dat ze een optionele vervanger zochten voor deze prachtige rol; mij. Met twee prachtige rollen om me op te focussen en een leuk gezelschap is dit een geweldig project!

Foto: online

 

Kaartverkoop: 

 

In samenwerking met: 

 

Nieuws: 

 

 

muysken en bet_edited.jpg
ria janssen 02.jpg

Messiah Handel

21 april 2022

Productie van: Daniël Roukens

Onder leiding van: Joyce Kuma

In de rol van: Modern Danser

Geheel onverwacht werd ik na de corona-periode gevraagd om als danser op te treden voor Messiah van Handel. Samen met Jasper Jansen dans ik in samenwerking met de koren en het orkest. In 6 weken tijd stampten we een dansvoorstelling uit de grond. 

 

Kaartverkoop: 

 

In samenwerking met: 

 

Nieuws: 

 

 

Dragon Studio

Vanaf 2020

In de Dragon Studio in Tilburg onder leiding van Ki Tan maken we de meest verhalende foto's met veel probs en acrobatiek. Bij deze studio wordt ik keer op keer uitgedaagd mezelf te ontwikkelen, net iets sterker, leniger of creatiever te zijn. Zie meer foto's op de pagina fotografie. 

Samenwerkingen met o.a. Ki Tan, Joanne Smolders, Spiek Boom, Ben Wojtas e.a. 

Foto van: Ki Tan

275727282_503602748093988_3994267292208115495_n.jpg
FB_IMG_1619590404937.jpg

Miss Beauty of Groningen

Vanaf 2019

Na een leuke ervaring bij Miss Regio Nederland besloot ik voor mijn 27ste nog 1x mee te doen aan Miss Beauty of Groningen. Glitter, glamour, prachtige jurken en stralen op een podium! Na weer veel mooie lessen en een toffe ervaring kreeg ik een prachtige finaleplek op het podium! 

Samenwerking met o.a. Reggie Hairstudio, Photofab Martin, Aafke Troostma, Melissa Bottema, Roosmarijn Schilder, Madam Peach. 

HMS Pinafore
Pirates of Penzance

2020 en 2019

Productie van: OVW Muziektheater Veendam

In de rol van: danser

Onder leiding van Jan Houwing en Erik de Pianostemmer ontwikkelden we bij OVW Muziektheater Veendam twee geweldige Operettevoorstellingen. Duf? Helemaal niet! Operette was en is voor mij het totaalplaatje: klassiek in muziek en zang, met orkesten, inclusief theater zonder het gewicht van opera. Geweldige kostuums, cast en crew en, zo heel langzaamaan, een thuisje. 

Samenwerking met o.a.: Cobus Oosting, Ed Spanjerberg, Nomi de Ridder, Alma, Thea, Annechinus Pots, Bart Winsingh, 

Foto van: Egbert door Veendam

53309058_863314310693064_2236422529390477312_n.jpg
risse of the blue city.jpg

Averecht

2019

Productie van: Bij Vrijdag

Onder leiding van: Fenna

In de rol van: Aletta Jacobs/ choreografe

Onder leiding van Fenna maakten we een prachtige locatievoorstelling over rechten en plichten voor de vrouwelijke leden van een gezin met alle discussies van een desbetreffende tijdsgeest. In de jaren 20, 50, 70 en 00 werden onderwerpen zoals abortus besproken, vaderloos kinderen krijgen, als homo-stel een kind adopteren en natuurlijk de vaderrol in zo'n situatie. Een indrukwekkende voorstellingen voor alle leeftijden. 

Samenwerking met o.a.: Joyce, Martin, 

Rise of the Blue City

September 2019 

Productie van: De Peergroup
Onder leiding van: Dirk Bruinsma, Tim Verbeek

In de rol van: Androgyne Visvrouw/Waternimf

Het was extreem koud in September op het water, maar wat een ervaring, een voorstelling op drijvende pontons met geweldige spelers en zangers zoals Inge en Marloes! Ik had het voor geen goud willen missen, nat en koud of niet! 

Samenwerking met o.a. : Quiah, Martijn, Alamo Racetrack, Inge van Calkar, Marloes Dingshoff, Jan de Ridder. 

Foto van: Floris Vermist

DSC08146.JPG
exploring new worlds.jpg

Leidinggevende Animatie
Acteur Slagharen

2015 (tot heden)

Nadat ik als animatiemedewerker doorklom naar leidinggevende wilde ik graag grotere shows draaien. Grotere bingo's, grotere spellen, grotere musicals en grotere producties van eenzelfde aard. Samen met verschillende fantastische mensen nam ik Assepoester tot mijn rekening, de Droomvlucht, verschillende spooktochten (grote) en groeide uit tot podiumbeest. 

Tegelijkertijd ging ik als acteur aan het werk op Slagharen in de rol van elk willekeurig karakter: Randy Rosie Cowgirl, Boef, Steltenloper (1m20) paradeleider e.a. Ook organiseerden we de avondshows en soms spectaculaire dansshows. 

11.jpg

Lesgeven in Zwolle

Lesgeven in Afrika

2018


Onder leiding van: Guga Sthebe

Toen ik in het buitenland studeerde begon ik te assisteren op een dansschool in de buurt. Balletlessen voor kinderen, salsalessen voor beginners en werkte ik als host tijdens vrijdansavonden op verschollende locaties. 

In het Guga Stebe in Langa organiseerde ik mijn eigen workshops in fotografie, model staan, kleding presenteren en gaf zo nu en dan een dansles. 

Een onvergetelijke ervaring. Zie journeylism voor meer anekdotes. 

adriana peloso02.jpg

Miss Sunshine

Vanaf 2017

In 2017 begonnen we voorzichtig met het organiseren van Miss Sunshine Events. Naar aanleiding van een ontzettend gezellige Miss - verkiezing waar ik zomaar was ingerold wilden we onze liefde voor Glitter en Glamour combineren met de liefde voor het werken met kids. 

Samenwerkingen met o.a. Camping de Holle Poarte, Camping Samoza, Camping Wedderbergen e.a. 

IMG_20170213_210646249.jpg
bottom of page